مهمترین وطایف بیزینس کوچ از نظر رضا آذرپیرا، ارائه راهکارهایی برای کمک به صاحبان مشاغلی است که می خواهند کسب و کار خود را با مدیریت صحیح اداره کرده و به اهداف تجاری خود دست یابند.
در این مقاله، نظر مهندس آذر پیرا را در مورد اینکه وظایف بیزینس کوچ چیست و یک مربی کسب و کار چگونه به مشتریان خود کمک می کند را با هم می خوانیم.
بیزینس کوچ چه کاری انجام می دهد؟
بیزینس کوچ، یک مربی حرفه ای است که از صاحبان مشاغل حمایت کرده و به آنها آموزش و انگیزه می دهد. مهمترین وظایف کوچ کسب و کار این است که توصیه هایی را برای تعیین چشم انداز و اهدافی که یک تجارت را به موفقیت می رساند و موجب رشد و توسعه آن می شود، ارائه دهد.
مربیان کسب و کار موثر، در مدیران، انگیزه ایجاد می کنند و همچنین استراتژی هایی را برای کمک به رشد آن کسب و کار، پیاده سازی کرده و اولویت بندی می کنند.
مربیان کسب و کار ممکن است مسئولیت های مختلفی را بر عهده بگیرند.
برخی از مهمترین وظایف بیزینس کوچ عبارتند از:
ارائه مشاوره به مدیران در مورد برنامه ها و استراتژی های جدید
مسئولیت پذیر و با انگیزه نگه داشتن مدیران و کارکنان یک مجموعه
آموزش نحوه برقراری ارتباط با مشتریان برای درک بهتر چشم انداز و اهداف آنها
کمک به مدیران در رشد کسب و کار، اهداف و توسعه برنامه
ارزیابی نقاط قوت و ضعف مدیران و کارکنان و هدایت آنها در مسیر درست
کمک به صاحبان کسب و کار برای رشد تجارت شان
کمک به مدیران و کارکنان در استفاده از مهارت های شخصی برای بهبود کسب و کارشان
راهنمایی مدیران و صاحبان کسب و کار در پیاده سازی استراتژی های کاربردی و موثر
نظارت بر رشد کسب و کار و ارائه راهکارها و روش هایی برای بهبود
تجزیه و تحلیل برنامه های استراتژیک که به موفقیت و یا شکست تجاری منجر شده اند
تفاوت بین وظایف بیزینس کوچ و یک مشاور چیست؟
بیزینس کوچ و یک مشاور هر دو برای کمک به حل مشکلات یک کسب و کار تلاش می کنند اما رویکردهای آنها کاملاً متفاوت است. یک مربی کسب و کار روی مدیر تجاری به عنوان صاحب و رهبر کسب و کار تمرکز می کند. درحالیکه، مشاور کسب و کار بر روی خود تجارت و نحوه عملکرد آن تمرکز می کند.
درحقیقت وظایف بیزینس کوچ بسیار بیشتر از مشاور است آنها باید علاوه ارائه راهکارهایی برای رشد و توسعه کسب و کار شما، آموزش هایی را برای ارتقا شخصیت و بهبود روابط تان با کارکنان و مشتریان نیز به شما ارائه دهند.
کسب و کار شما چگونه از وظایف بیزینس کوچ سود می برد؟
مربی کسب و کار می تواند در جنبه های مختلفی به مدیر و صاحب کسب و کار کمک کند اما تمرکز اصلی همواره بر رشد کلی تجارت شما است. هرچه یک بیزینس، رشد بیشتری را تجربه کند، موفق تر و سودآورتر خواهد بود. از آنجایی که همه صاحبان مشاغل می خواهند کسب و کارشان موفق باشد، از مهمترین وظایف بیزینس کوچ رساندن مدیران به همین هدف است.
جنبه های دیگر ممکن است شامل برنامه ریزی مالی، استراتژی های بازاریابی یا برنامه ریزی کلی باشد. یک مربی کسب و کار همچنین می تواند در موارد زیر به شما کمک کند:
راه اندازی کسب و کار شما
ایجاد یک طرح تجاری، مشخص کردن ماموریت، چشم اندازها و ارزش های کسب و کار
تعیین استراتژی های بازاریابی و ترویج آنها
توسعه یا پیشنهاد استراتژی های مالی خاص
شناسایی مشکلات یا ناکارآمدی های تجاری و ارائه راه حل های مناسب برای رفع آنها
تقویت نقاط قوت هر کسب و کار
چه انتظاری درباره وظایف بیزینس کوچ باید داشته باشم؟
یک مربی کسب و کار باید بتواند به شما در افزایش درآمد کسب و کار، ارتقاء و رشد کلی و رسیدن به اهداف خاص تجاری تان کمک کند. بیزینس کوچ در صورتی وظایف خود را به درستی انجام می دهد که برنامه ها، اقدامات و اهداف قابل اندازه گیری ثابتی را طراحی و ارزیابی کند. مربی باید بتواند به شما کمک کند طی یک بازه زمانی مشخص به اهدافی که تعیین کردید، برسید.
هزینه جلسات مشاوره با کوچ تجاری چقدر است؟
هزینه جلسات مشاوره با کوچ تجاری به عوامل مختلفی از جمله مکان، تجربه، اهداف و نیازهای کسب و کار شما بستگی دارد. به خاطر داشته باشید که قیمت بالاتر همیشه به معنای کیفیت بالاتر نیست. به دنبال کوچ هایی باشید که در مورد تعرفه جلسات بیزینس کوچینگ، آنچه میتوانند ارائه دهند و نتایجی که میتوانید انتظار داشته باشید، شفاف باشند.
چرا از رضا آذرپیرا مشاوره بیزینس کوچینگ بگیرید؟
به عنوان یک صاحب کسب و کار، ممکن است دریابید که برای ارتقای تجارت تان به راهنمایی و حمایت بیشتری نیاز دارید. رضا آذر پیرا به عنوان یک بیزینس کوچ حرفه ای که با وظایف مهم پربی کسب و کار آشنایی کامل دارد می تواند با
ارائه دیدگاه بی طرفانه
انتقاد سازنده
رفع موانع و مشکلات سر راه کسب و کار شما
پیشنهاد روش ها یا طرح های جدید
پیشنهاد فرصت های جدید برای رشد کسب و کارتان
به شما کمک کند، در زمان کوتاهی به اهداف تجاری تان برسید.