5 راهکار بیزینس کوچینگ برای راه اندازی کسب و کار موفق

راه اندازی یک کسب و کار موفق به اشتیاق، تعهد و راهکار نیاز دارد. اشتیاق و فداکاری فقط می تواند از درون شما نشات بگیرد. اما، راهکارها را باید آموخت. با در نظر گرفتن این موضوع، در این مقاله پنج راهکار بیزینس کوچینگ برای راه اندازی کسب و کار موفق را به شما آموزش می دهیم.

1.  با چرایی شروع کنید

هر کسب و کار موفقی دلیلی برای حضور در تجارت دارد. به عنوان اولین راهکار بیزینس کوچینگ، شما باید دلیلی را که مشتریان باید به کسب و کار شما اهمیت دهند، پیدا کنید. تعریف چرایی می تواند به شما در پاسخ به بسیاری از سوالات کلیدی دیگر در مورد کسب و کارتان کمک کند.

 

2. اهداف مناسب را برای راه اندازی کسب و کارتان تعیین کنید

اهداف شما اساساً تعریف شما از موفقیت تان در کسب و کار است. طبق نظر رضا آذرپیرا –

دارای مدرک از فدراسیون جهانی کوچینگ – رویکردهای مختلفی برای تعریف اهداف اولیه هر کسب و کار وجود دارد. این اهداف اولیه، برای شروع کار به شما مسیر درست را نشان می دهند. اما همانطور که پیشرفت می کنید، باید اهداف جدیدی را برای کسب و کارتان در نظر بگیرید.

 

3. از بیزینس کوچینگ برای ایجاد یک طرح مکتوب کمک بگیرید

دلیل شما نقطه شروع شما است و اهداف شما اولین نقاط عطف شما هستند. طرح کسب و کار شما مسیری را مشخص می کند که فکر می کنید شما را از نقطه شروع به آن نقاط عطف می برد. تا جایی که می توانید طرح خود را با جزئیات بنویسید، سپس یک تحلیل کامل روی آن انجام دهید. برای راهنمایی بهتر پهم است که از یک بیزینس کوچ حرفه ای کمک بگیرید.

اگر نقاط ضعفی را در طرح خود مشاهده کردید، سعی کنید قبل از شروع کسب و کار تان، آنها را برطرف کنید. اگر هنوز برای رفع این مشکلات آماده نیستید، باید راهکاری برای برطزف کردن آنها دز بلنر مدت در نطر بگیرید و پیشزفت در این مسیر را پیگیری کنید.

 

4. به ارزیابی مجدد برنامه خود ادامه دهید

همانطور که روی طرح خود کار می کنید، مدام از خودتان سه سوال اصلی زیر را بپرسید:

  • آیا هنوز به چرایی خود ایمان دارم؟
  • آیا هنوز به اهدافم ایمان دارم؟
  • آیا هنوز معتقدم که در مسیر درستی برای موفقیت و رسیدن به اهداف کسب و کارم قرار دارم؟

اگر پاسخ هر یک از این سوالات “خیر” است، باید حداقل یک تغییر ایجاد کنید. مطمئنا، همین یک تغییر، به تغییرات دیگری منجر خواهد شد. در بدترین شرایط، ممکن است تصمیم بگیرید که سرمایه گذاری بیشتری روی کسب و کارتان انجام ندهید چون در نهایت، رسیدن به اهداف تان غیرممکن است.

راهکار بیزینس کوچینگ در این شرایط این است که تفاوت بین شکست تجاری و شکست شخصی را تشخیص دهید. از درس هایی که آموخته اید استفاده کنید، قدردان آنها باشید و ادامه دهید. به یاد داشته باشید که بسیاری از کارآفرینان موفق حداقل یکبار شکست در کسب و کار شان را تجربه کرده اند. اما اکثر آنها، استقامت کردند و در نهایت به موفقیت تجاری دست یافتند.

 

5. از بیزینس کوچینگ و ابزارهای مناسب برای انجام کارها کمک بگیرید

کارآفرینان برای راه اندازی یک کسب و کار جدید باید ساعات زیادی را صرف رشد کسب و کار خود کنند. خوشبختانه، راهکارهای زیادی برای محول کردن برخی از وظایف به افراد یا ابزارهای اتوماسیون وجود دارد. اگر بودجه شما برای استخدام کارمندان کافی نیست، به دنبال ابزارهای رایگان باشید که می‌توانند به شما کمک کنند کارهای ساده اما وقت‌گیر را سریعتر انجام دهید.

استفاده از این ابزارهایی مثل نرم افزار مدیریت پروژه می تواند به شما کمک کند تا کسب و کار خود را سریعتر توسعه دهید. سپس می توانید از درآمد کسب و کار تان برای سرمایه گذاری روی استخدام افراد حرفه ای مانند حسابداران، بیزینس کوچ یا مدیر منابع انسانی استفاده کنید.

 

خدمات بیزینس کوچینگ رضا آذرپیرا می تواند به شما کمک کند

اگر می خواهید راهکارهای بیشتری برای موفقیت در کسب و کار تان بیاموزید از جلسات مشاوره کسب و کار رضا آذر پیرا کمک بگیرید.

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

اسکرول به بالا
باز کردن چت
سلام
چطوری میتونم کمکتون کنم؟